19. februar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter  (2 skiver pr person)

Flødekartofler lavet med mælk, fløde, hvidløg og løg (indeholder laktose og gluten)

Salat med sorte bønner, azuki bønner, snitbønner, peberfrugter, mixed salat og frisk persille. Maskeret med sennepsdressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegansk: Veggie bøffer lavet på quinoa, kartofler, løg, rødbeder, kikærter, knoldselleri hertil  sennep dressing 

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter  (2 skiver pr person)

Flødekartofler lavet med mælk, fløde, hvidløg og løg (indeholder laktose og gluten)

Salat med sorte bønner, azuki bønner, snitbønner, peberfrugter, mixed salat og frisk persille. Maskeret med sennepsdressing

Fennikelsalat vendt med æbler og appelsine juice herefter toppet med græskarkerner
Bagt aubergine anrettet på lola bionda og pyntet med brøndkarse
Husets grønne indslag med tomater og syltede rødløg

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette

Vegetar/vegansk: Veggie bøffer lavet på quinoa, kartofler, løg, rødbeder, kikærter, knoldselleri hertil  sennep dressing

Rediger menu