17. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtids braiseret oksefilet i wasabi sauce lavet på forårsløg og peberrod (1 stk pr person) indeholder gluten og laktose

Spinat Kartoffelmos med salt peber (indeholder laktose)

3 x quinua med blomkål grønkål og peber samt radiser hindbær/estragon dressing

KIRSEBÆRMOUSSE MED BAGT CRUMBLE
Allergener: æg, laktose (fløde) nødder (mandler)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
kikærter/Bønnepure med semidry tomat , ristet perle løg, ristet portobello, ananas med chipotle honning dressing

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Langtids braiseret oksefilet i wasabi sauce lavet på forårsløg og peberrod (1 stk pr person) indeholder gluten og laktose

Spinat Kartoffelmos med salt peber (indeholder laktose)

3 x quinua med grønkål og peber samt radiser hindbær/estragon dressing

Blomkål bagt med citron og urter babyspinat frisk persille

Vandmelon med ananas og feta sort sesam frisk basilikum

Husets grønne indslag med råkost lavet på presset appelsin og rosiner samt grønkål

KIRSEBÆRMOUSSE MED BAGT CRUMBLE
Allergener: æg, laktose (fløde) nødder (mandler)

Dagens friskbagte øko. Brød med flagesalt

Vegetar/vegan:
kikærter/Bønnepure med semidry tomat , ristet perle løg, ristet portobello, ananas med chipotle honning dressing

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu