17. oktober 2019
Dagens menu
Helstegt laksefilet med tomater, citrussaft og friskhakket dild.
Pastasalat i cremet dressing af yogurt, mayo og grillet peber. Vendt med spidskål, sherrytomat, advocado og ærter. Toppet med basilikum, babyspinat og oliven
Grillede champignon anrettet med feltsalat og toppet med frisk persille og hvid sesam
Kyllingesalat med knoldselleri, hjertesalat, rødløg og rød peber. Vendt i lækker jalapenous dressing og toppet med frisk kørvel
Salat med tomater og advocado. Toppet med bambino mozzarella, rucula og maskeret med citron/chili dressing og frisk basilikum
Dagens grønne salat med rødkål i hindbær vineddikedressing
Gulerodskage med lækker flødeost creme, kan indeholde spor af nødder (til jer der får kage torsdag)
Husets friskbagte økologiske foccacia
Rediger menu