16. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Picadillo mexicansk ret lavet med hakket okse, gulerødder, løg, hvidløg, kartoffel, ærter, tomat, rosiner og oliven.

Lun cous cous med tomat og kommen

Bagte rodfrugter med mango og granatæbler vendt med napolitan

Ugens kage: Linser

Allergener: Laktose (smør, mælk, fløde), æg, gluten

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan:

Veggie picadillo med soya kød, løg, hvidløg, gulerødder, kartoffel, squash, ærter, paprika, rosiner, tomat og oliven

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Picadillo mexicansk ret lavet med hakket okse, gulerødder, løg, hvidløg, kartoffel, ærter, tomat, rosiner og oliven.

Lun cous cous med tomat og kommen

Bagte rodfrugter med bionda og frisk persille

Salat med quinova, peberfrugt, feltsalat og minimajs. Maskeret med olie/eddike dressing

Tomatsalat med feta, rødløg og rucola

Husets grønne indslag med agurker og ananas

Ugens kage: Linser

Allergener: Laktose (smør, mælk, fløde), æg, gluten

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggie picadillo med soya kød, løg, hvidløg, gulerødder, kartoffel, squash, ærter, paprika, rosiner, tomat og oliven

Rediger menu