16. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Picadillo mexicansk ret lavet med hakket okse, gulerødder, løg, hvidløg, kartoffel, ærter, tomat, rosiner og oliven.
Lun cous cous med tomat og kommen
Bagte rodfrugter med mango og granatæbler vendt med napolitan
Ugens kage: Linser
Allergener: Laktose (smør, mælk, fløde), æg, gluten
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan:
Veggie picadillo med soya kød, løg, hvidløg, gulerødder, kartoffel, squash, ærter, paprika, rosiner, tomat og oliven
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Picadillo mexicansk ret lavet med hakket okse, gulerødder, løg, hvidløg, kartoffel, ærter, tomat, rosiner og oliven.
Lun cous cous med tomat og kommen
Bagte rodfrugter med bionda og frisk persille
Salat med quinova, peberfrugt, feltsalat og minimajs. Maskeret med olie/eddike dressing
Tomatsalat med feta, rødløg og rucola
Husets grønne indslag med agurker og ananas
Ugens kage: Linser
Allergener: Laktose (smør, mælk, fløde), æg, gluten
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggie picadillo med soya kød, løg, hvidløg, gulerødder, kartoffel, squash, ærter, paprika, rosiner, tomat og oliven
Rediger menu