17. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt kalvefilet krydret med salt, peber, chili, ingefær, basilikum, m.m.

Stegte kartofler med kørvel og timian

Bearnaise dip med æggeblommer, olie og frisk estragon

Grillede auberginer med sherrytomater, rødløg og rucola og frisk kørvel

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan:

Vegetar pølser, mini veggie deller og majs med BBQ dressing

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt kalvefilet krydret med salt, peber, chili, ingefær, basilikum, m.m. (2 skiver pr person)

Stegte kartofler med kørvel og timian

Bearnaise dip med æggeblommer, olie og frisk estragon

Grillede auberginer, sherrytomter, rødløg og rucola. Garneret med frisk kørvel

Rå marineret rødkål med appelsiner. Maskeret med lime/balsamicio og pyntet med ristede valnødder

Husets grønne indslag med broccoli

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan:

Vegetar pølser, mini veggie deller og majs med BBQ dressing

 

Rediger menu