17. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Helstegt kalvefilet krydret med salt, peber, chili, ingefær, basilikum, m.m.
Stegte kartofler med kørvel og timian
Bearnaise dip med æggeblommer, olie og frisk estragon
Grillede auberginer med sherrytomater, rødløg og rucola og frisk kørvel
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan:
Vegetar pølser, mini veggie deller og majs med BBQ dressing
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Helstegt kalvefilet krydret med salt, peber, chili, ingefær, basilikum, m.m. (2 skiver pr person)
Stegte kartofler med kørvel og timian
Bearnaise dip med æggeblommer, olie og frisk estragon
Grillede auberginer, sherrytomter, rødløg og rucola. Garneret med frisk kørvel
Rå marineret rødkål med appelsiner. Maskeret med lime/balsamicio og pyntet med ristede valnødder
Husets grønne indslag med broccoli
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan:
Vegetar pølser, mini veggie deller og majs med BBQ dressing
Rediger menu