17. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtidsstegt andelår i egen andefedt smagt til med krydderier

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med salat/peber

Lækker andesauce lavet med egen andefond og fløde (laktose)

Rødkålsalat lavet med fintsnittet rødkål, appelsin filetter og mandler

Vegetar/Vegan: Fyldte squash med feta/vegansk ost, peberfrugter, rødløg, knoldselleri og humus anrettet på stegt rødkål og serveret med små stegte kartofler

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Langtidsstegt andelår (1 stk per person) i egen andefedt smagt til med krydderier

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med salat/peber og lækker andesauce med fløde (laktose)

Rødkålsalat lavet med fintsnittet rødkål, appelsin filetter og mandler

Salat med fintsnittet spidskål, agurker, kidneybønner og ananas. Toppet med frisk mynte og rucola

Grillede grønne asparges vendt med stegte radiser og anrettet på romainesalat, feltsalat og babyspinat. Toppet med fetaost (laktose)

Huset grønne indslag med sherrytomater

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Fyldte squash med feta/vegansk ost, peberfrugter, rødløg, knoldselleri og humus anrettet på stegt rødkål og serveret med små stegte kartofler

 

 

Rediger menu