15. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Bolognese med magert på magert oksekød, nedkogt tomatsky, basilikum, oregano, løg og hvidløg

Spaghetti med krydderurte olie (Gluten)

Gratamole på mozzarella med citron og friske krydderurter

Salat med hvide bønner, peberfrugter,  haricots verts, hakket grønkål og rødløg. Vendt med senneps dressing og napolitan salat. Toppet med frisk persille

Ugens kage: Linser med nougat og creme

Allergener: gluten, laktose (smør, mælk), æg, nødder (hasselnød)

Økologiske  Ølands boller med rugmel eller hvedemel

Vegetar/vegan: Vegetarisk bolognese af soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie
_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får Buffet

Bolognese med magert på magert oksekød, nedkogt tomatsky, basilikum, oregano, løg og hvidløg

Spaghetti med krydderurte olie (Gluten)

Gratamole på mozzarella med citron og friske krydderurter

Salat med hvide bønner, peberfrugter,  haricots verts, hakket grønkål og rødløg.  Vendt med senneps-dressing og rucola salat. Toppet med frisk persille
Squash bagt med paprika og æble eddike. Anrettet med baby spinat og toppet med blodtimian og  solsikkener
Husets grønne indslag med meloner

Ugens kage: Linser med nougat og creme

Allergener: gluten, laktose (smør, mælk), æg, nødder (hasselnød)

Husets friskbagte focaccia med frisk rosmarin og olivenolie

Vegetar/vegan: Vegetarisk bolognese af soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie

Rediger menu