16. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Cochinita Pibil langtidsstegt nakkekam i marinade af appelsinsaft, løg, hvidløg, nelliker, spidskommen, annatofrø, koriander og oregano. Pulled og pyntet med syltede rødløg

Spinat tortillas (1 stk til hver) indeholder gluten

Salat med tomater, agurker, ananas, avocado, rødløg, mixed salat og hjertesalat. Pyntet med granatæbler og maskeret med mynte/lime dressing

Økologiske  Ølands boller med rugmel eller hvedemel

Vegetar:

Bagte grøntsager vendt med pesto, feta, peberfrugt, majs og portobello svampe. Pyntet med syltede rød løg på toppen

Vegan:

Bagte grøntsager vendt med pesto, veganske pølser, portobello svampe, majs , peberfrugt. Pyntet med syltede rødløg på toppen
_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får Buffet

Cochinita Pibil langtidsstegt nakkekam i marinade af appelsinsaft, løg, hvidløg, nelliker, spidskommen, annatofrø, koriander og oregano. Pulled og pyntet med syltede rødløg

Spinat tortillas (1 stk til hver) indeholder gluten

Salat med tomater, avocado, sugar snaps, frisk persille. Vendt med citron dressing og mixed salat
Salsa med agurker, majs, springoions og peberfrugter. Maskeret med  jalapenos/lime dressing og toppet med frisk mynte
Husets grønne indslag med råmarineret rødkål vendt med honning/balsamico dressing og pyntet med granatæbler

Husets friskbagte økologiske baguette

Vegetar:

Bagte grøntsager vendt med pesto, feta, peberfrugt, majs og portobello svampe. Pyntet med syltede rød løg på toppen

Vegan:

Bagte grøntsager vendt med pesto, veganske pølser, portobello svampe, majs , peberfrugt. Pyntet med syltede rødløg på toppen

Rediger menu