16. oktober 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Cochinita Pibil langtidsstegt nakkekam i marinade af appelsinsaft, løg, hvidløg, nelliker, spidskommen, annatofrø, koriander og oregano. Pulled og pyntet med syltede rødløg
Spinat tortillas (1 stk til hver) indeholder gluten
Økologiske Ølands boller med rugmel eller hvedemel
Vegetar:
Bagte grøntsager vendt med pesto, feta, peberfrugt, majs og portobello svampe. Pyntet med syltede rød løg på toppen
Vegan:
Bagte grøntsager vendt med pesto, veganske pølser, portobello svampe, majs , peberfrugt. Pyntet med syltede rødløg på toppen
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får Buffet
Cochinita Pibil langtidsstegt nakkekam i marinade af appelsinsaft, løg, hvidløg, nelliker, spidskommen, annatofrø, koriander og oregano. Pulled og pyntet med syltede rødløg
Spinat tortillas (1 stk til hver) indeholder gluten
Husets friskbagte økologiske baguette
Vegetar:
Bagte grøntsager vendt med pesto, feta, peberfrugt, majs og portobello svampe. Pyntet med syltede rød løg på toppen
Vegan:
Bagte grøntsager vendt med pesto, veganske pølser, portobello svampe, majs , peberfrugt. Pyntet med syltede rødløg på toppen
Rediger menu