15. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Panag Oksefilet i cremet sauce lavet på citrongræs limeblade kokosmælk og panag karry pasta toppet med grøntsager

Jasmin Ris med ristet sesam

Quinua med Ingefær dressing ristet cashew nødder rød spidskål gulerod Ananas mynte

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

MØRK CHOKOLADEMOUSSE
Allergener: æg, laktose (mælk, fløde), Soya (lecithin –
chokoladen)

Vegetar/vegan:

Vegetar panang: tofu , peberfrugt , rødløg , bambu, pakchoy, ,mangetout , kokosmælk, Line blade , citron græs

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Panag Oksefilet i cremet sauce lavet på citrongræs limeblade kokosmælk og panag karry pasta toppet med grøntsager

Jasmin Ris med ristet sesam

Quinua med Ingefær dressing ristet cashew nødder agurk gulerod mynte

Bagt Karry svampe med lola rosa frisk basilikum kokosmel

Husets grønne indslag med melon og sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

MØRK CHOKOLADEMOUSSE
Allergener: æg, laktose (mælk, fløde), Soya (lecithin –
chokoladen)

Vegetar/vegan:

Vegetar panang: tofu , peberfrugt , rødløg , bambu, pakchoy, ,mangetout , kokosmælk, Line blade , citron græs

Rediger menu