14. maj 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer, der får portionsanretninger

Langtids stegt oksecyvette krydret med timian, oregano, salt og peber (2 skiver pr. person)

Hertil serveres:

Håndskårne både af kartofler stegt med krydderier

Hjemmerørt bearnaise dip lavet på æggeblommer, estragon og estragon eddike

Salat med broccoli og bønner vendt i lækker lime dressing herefter toppet med soltørret tomater og garneret med sesamfrø

Økologisk Ølandshvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegansk: Chili con carne lavet med soya kød, løg, peberfrugter, chili, kakao, tomat, rødvin,  kidneybønner og purløg på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer, der får buffet

Langtids stegt oksecyvette krydret med timian, oregano, salt og peber (2 skiver pr. person)

Hertil serveres:

Håndskårne både af kartofler stegt med krydderier

Hjemmerørt bearnaise dip lavet på æggeblommer, estragon og estragon eddike

Salat med broccoli og bønner vendt i lækker lime dressing herefter toppet med soltørret tomater

Bagte butternut squash anrette på sprøde salater og pyntet med græskarkerner og frisk persille

Pimenter vendt med quinoa og radiser. Maskeret med estragondressing og rucula

Husets grønne indslag med agurker og kalamata oliven

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette (gluten)

Vegetar/vegansk: Chili con carne lavet med soya kød, løg, peberfrugter, chili, kakao, tomat, rødvin,  kidneybønner og purløg på toppen

Rediger menu