14. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

BBQ marinerede spareribs (gris) lavet med paprika, friske urter, tomat, rørsukker, ketchup og mild rød chili

Hertil serveres:

Pastasalat med penne, cremet dressing med lavet med yoghurt, mayonnaise og krydderurter. Vendt med gulerødder, hakket grønkål, snittet porre og pebertern (laktose)

Miksede salater med grillede majroer, æbler og fennikelskud. Maskeret med citronsaft dressing og toppet med persille og ristede mandler

Øko. Ølands gulerods boller med surdej (gluten)

Vegetar: Bagte rodfrugter med BBQ dressing, ristede solsikkekerner og purløg på toppen serveret med pastasalat med penne, cremet dressing lavet med yoghurt, mayonnaise og krydderurter. Vendt med gulerødder, hakket grønkål, snittet porre og pebertern (laktose)

Vegansk: Bagte rodfrugter med BBQ dressing, ristede solsikkekerner og purløg på toppen serveret med pastasalat med penne, dressing levet med olie og krydderurter. Vendt med gulerødder, hakket grønkål, snittet porre og pebertern

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

BBQ marinerede spareribs (gris) lavet med paprika, friske urter, tomat, rørsukker, ketchup og mild rød chili

Hertil serveres:

Pastasalat med penne, cremet dressing med lavet med yoghurt, mayonnaise og krydderurter. Vendt med gulerødder, hakket grønkål, snittet porre og pebertern (laktose)

Miksede salater med grillede majroer, æbler og fennikelskud. Maskeret med citronsaft dressing og toppet med persille og ristede mandler

Salat med mix af forskellige meloner anrettet på lola rosa salat og toppet med græskarkerner, blåbær og mynte

Hvedekernesalat vendt med squash, peberfrugter, bagte porre og savoykål. Toppet med hindbæreddike dressing og frisk estragon

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Øko. Ølands gulerods brød med surdej (gluten)

Vegetar: Bagte rodfrugter med BBQ dressing, ristede solsikkekerner og purløg på toppen serveret med pastasalat med penne, cremet dressing lavet med yoghurt, mayonnaise og krydderurter. Vendt med gulerødder, hakket grønkål, snittet porre og pebertern (laktose)

Vegansk: Bagte rodfrugter med BBQ dressing, ristede solsikkekerner og purløg på toppen serveret med pastasalat med penne, dressing levet med olie og krydderurter. Vendt med gulerødder, hakket grønkål, snittet porre og pebertern

 

Rediger menu