13. august 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Indisk tandoori kylling lavet med yoghurt og masser af krydderier
Ris med ristet spidskommenfrø
vandmelon med cashew nødder og thai basilikum kirsebær
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Citronfromage med bagt crumble (indeholder æg gluten laktose)
Vegetar/vegan:Gule linser og quinoa vendt med rødløg og housin dressing, bagte gulerødder med urter olie, grill søde kartoffel , bagte blomkål med tandoori dressing , cashewnødder på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Indisk tandoori kylling lavet med yoghurt og masser af krydderier
Ris med ristet spidskommenfrø
Raita med kartoffel mynte spidskål løg yoghurt
Kikærter med peber granatæbler spidskommen sirup af lime og granatæbler
Karry ristet svampe med lolarosa citron oliven olie cashew nødder cherry tomater
Husets grønne indslag Ananas med melon på grøn salat
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel
Citronfromage med bagt crumble (indeholder æg gluten laktose)
Vegetar/vegan:Gule linser og quinoa vendt med rødløg og housin dressing, bagte gulerødder med urter olie, grill søde kartoffel , bagte blomkål med tandoori dressing , cashewnødder på toppen
Vegetar:
Vegan: