13. august 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Indisk tandoori kylling lavet med yoghurt og masser af krydderier

Ris med ristet spidskommenfrø

vandmelon med cashew nødder og thai basilikum kirsebær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Citronfromage med bagt crumble (indeholder æg gluten laktose)

Vegetar/vegan:Gule linser og quinoa vendt med rødløg og housin dressing, bagte gulerødder med urter olie, grill søde kartoffel , bagte blomkål med tandoori dressing , cashewnødder på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Indisk tandoori kylling lavet med yoghurt og masser af krydderier

Ris med ristet spidskommenfrø

Raita med kartoffel mynte spidskål løg yoghurt

Kikærter med peber granatæbler spidskommen sirup af lime og granatæbler

Karry ristet svampe med lolarosa citron oliven olie cashew nødder cherry tomater

Husets grønne indslag Ananas med melon på grøn salat

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel

Citronfromage med bagt crumble (indeholder æg gluten laktose)

Vegetar/vegan:Gule linser og quinoa vendt med rødløg og housin dressing, bagte gulerødder med urter olie, grill søde kartoffel , bagte blomkål med tandoori dressing , cashewnødder på toppen
Vegetar:
Vegan:

Rediger menu