14. august 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter  (2 skiver pr person)

Flødekartofler lavet med mælk, fløde og krydderier (laktose/gluten)

Salat med hvedekerner, grønkål, savoykål. æbler, druer og senneps/honning dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan

Veggi patties: linser, løg, semidry tomat, kikærter, quinoa, hvidløg , sennep dressing purløg på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Senneps marineret hamburgerryg lavet med hjemmelavet senneps dressing på friske urter  (2 skiver pr person)

Flødekartofler lavet med mælk, fløde og krydderier (laktose/gluten)

Salat med hvedekerner, grønkål, savoykål. æbler, druer og senneps/honning dressing. Toppet med syltede rødløg

Romanesco vendt med semi dried tomater i olie, feta ost og limedressing

Husets grønne råkostsalat med rosiner og orangesaft

Dagens friskbagte Ølands baguette

Vegetar/Vegan

Veggi patties: linser, løg, semidry tomat, kikærter, quinoa, hvidløg , sennep dressing purløg på toppen

Rediger menu