12. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Lady og vagabonden menu

Kalve kødboller med ristet cocktailpølser vendt med nedkogt tomat sauce lavet med løg friske urter balsamico (indeholder gluten svinekød )4 kødboller pr. person

Spaghetti med krydderurte olie

Gratamole lavet med mozzarella urter citronskal

Bagte rødbeder og gulerødder i citron olie med ærter og spinat samt blå birkes

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

MØRK CHOKOLADEMOUSSE MED SOLBÆRKOMPOT
Allergener: æg, laktose (fløde, mælk)

Vegetar/vegan:

Veggi deller: bønner, ris, kikærter , soya kød , hvidløg , paprika i tomat sovs ( gluten fri )

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Lady og vagabonden menu

Kalve kødboller med ristet cocktailpølser vendt med nedkogt tomat sauce lavet med løg friske urter balsamico (indeholder gluten svinekød )4 kødboller pr. person

Spaghetti med krydderurte olie

Gratamole lavet med mozzarella urter citronskal

Bagte rødbeder og gulerødder i citron olie og spinat samt blå birkes

Cherry tomater med oliven tapande med løg og hvidløg rødløg frisk basilikum

Husets grønne indslag med honning/sennep marineret blomkål

MØRK CHOKOLADEMOUSSE MED SOLBÆRKOMPOT
Allergener: æg, laktose (fløde, mælk)

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi deller: bønner, ris, kikærter , soya kød , hvidløg , paprika i tomat sovs ( gluten fri )

Rediger menu