12. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt okse cyvette med paprika, salt og peber

Hertil serveres:

Bagte kartofler i 1/2 (2 x 1/2 per person) bagt med paprika og olie hertil lækker cremefraiche dressing med krydderurter

Miksede salater med dampet broccoli, sherrytomater og feltsalat. Vandt i marinade af ananas, olivenolie og limejuice og toppet med kokosflager

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Grillet portobello, rødbeder og springløg vendt med black eye peas med ærter mos og sennep dressing serveret bagte kartofler i 1/2 bagt med paprika og olie hertil lækker cremefraiche dressing/vegansk dressing med krydderurter

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt okse cyvette (2 skiver per person) med paprika, salt og peber

Hertil serveres:

Bagte kartofler i 1/2 bagt med paprika og olie hertil lækker cremefraiche dressing med krydderurter

Salat med tomater anrettet med rucola, feltsalat og babyspinat. Smagt til med olivenolie og toppet med pinjekerner

Salat med fennikel og frikseæbler. Vendt i limejuice dressing og toppet med tyttebær og frisk mynte

Fintsnittet spidskål vendt med bagt blomkål, majs og squash. Maskeret med avocado dressing og toppet med græskarkerner

Huset grønne indslag med pimenter i strimler

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Grillet portobello, rødbeder og springløg vendt med black eye peas med ærter mos og sennep dressing serveret bagte kartofler i 1/2 bagt med paprika og olie hertil lækker cremefraiche dressing/vegansk dressing med krydderurter

 

 

Rediger menu