11. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtids braiseret svinekæber i cremet sauce lavet med jus fra kødet løg urter (indeholder gluten og laktose ) 2 stk. pr. person

Spinat kartoffelmos med salt peber mælk

Cherry tomater med mini mozzarella agurk syltede rødløg persille basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Hindbærmousse med Mandelcrumble

Allergener: æg, gluten, laktose (fløde, mælk). (lavet på okse-
gelantine) mandler

Vegetar/vegan:

Vegetar stroganoff med hvid bønner gulerødder , champignon , tomat, rosmarin , hvidløg , fløde og perleløg på toppen

Vegan: hvid bønner, gulerødder , champignon , tomat, rosmarin , hvidløg , soya fløde og perleløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Langtids braiseret svinekæber i cremet sauce lavet med jus fra kødet løg urter (indeholder gluten og laktose ) 2 stk. pr. person

Spinat kartoffelmos med salt peber mælk

Cherry tomater med mini mozzarella agurk syltede rødløg persille basilikum

Bagt aubergine med gurkemeje/lime dressing spinat

Husets grønne indslag med lime bagte blomkål og purløg

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Hindbærmousse med Mandelcrumble

Allergener: æg, gluten, laktose (fløde, mælk). (lavet på okse-
gelantine) mandler

Vegetar/vegan:

Vegetar stroganoff med hvid bønner gulerødder , champignon , tomat, rosmarin , hvidløg , fløde og perleløg på toppen

Vegan: hvid bønner, gulerødder , champignon , tomat, rosmarin , hvidløg , soya fløde og perleløg på toppen

Rediger menu