10. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Arabisk Kalve kofta med tomat mynte karry spidskommen løg hvidløg (2 stk. pr. person indeholder gluten)

Cous cous med cherry tomater rødløg dressing på tørrede druer presset appelsin friske urter

3 slags quinua med blomkål granatæbler spinat citron dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Drømmekage med kokos og brun farin (indeholder æg laktose gluten smør)

Vegetar/vegan:
Veggi bøffer : kartoffel , linser, quinoa, ris, soya kød , løg, med grillet rød spidskål fennikel frø og hoisin dressing

________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Arabisk Kalve kofta med tomat mynte karry spidskommen løg hvidløg (2 stk. pr. person indeholder gluten)

Cous cous med cherry tomater rødløg dressing på tørrede druer presset appelsin friske urter

Bagt lime gulerødder med feldsalat solsikke kerner samt skovsyre

humus med tahin oliven olie citron paprika

Agurk med feta og ærtesalat granatæbler mynte

Husets grønne indslag med peber og kørvel

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel på surdej

Drømmekage med kokos og brun farin (indeholder æg laktose gluten smør)

Vegetar/vegan:
Veggi bøffer : kartoffel , linser, quinoa, ris, soya kød , løg, med grillet rød spidskål fennikel frø og hoisin dressing

 

Rediger menu