1. oktober 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Kalkundeller med løg peber forårsløg rød chili maskeret med romesco tomat sovs ( 4 stk pr person. indeholder gluten)
Bulgursalat med blomkål og persille rødløg zukini peberfrugter krydderurte dressing
Tomat mozzarella salat med rucola rødløg kraftig basilikums olie
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
HVID BROWNIE MED LAKRIDS i muffinsform
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælkepulver), nødder (mandler)
Vegetar/vegan:
Veggi bøffer: quinoa, bønner, ærtet, sennep , linser , græskar med romesco tomat sovs (gluten fri)
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Kalkundeller med løg peber forårsløg rød chili maskeret med romesco tomat sovs ( 4 stk pr person. indeholder gluten)
Bulgursalat med blomkål og persille rødløg zukini peberfrugter krydderurte dressing
Tomat mozzarella salat med rucola rødløg kraftig basilikums olie
Agurk concasse med frisse salat ærter mynte hvidvins eddike dressing
Salvie bagt gulerødder med ristet mandel flager rød mizuna
Husets grønne indslag med lime/appelsin marineret rødkål og granatæbler samt sesam
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej
HVID BROWNIE MED LAKRIDS i muffinsform
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælkepulver), nødder (mandler)
Vegetar/vegan:
Veggi bøffer: quinoa, bønner, ærtet, sennep , linser , græskar med romesco tomat sovs (gluten fri)
Rediger menu