1. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalkundeller med løg peber forårsløg rød chili maskeret med romesco tomat sovs ( 4 stk pr person. indeholder gluten)

Bulgursalat med blomkål og persille rødløg zukini peberfrugter krydderurte dressing

Tomat mozzarella salat med rucola rødløg kraftig basilikums olie

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

HVID BROWNIE MED LAKRIDS i muffinsform
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælkepulver), nødder (mandler)

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer: quinoa, bønner, ærtet, sennep , linser , græskar med romesco tomat sovs (gluten fri)
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kalkundeller med løg peber forårsløg rød chili maskeret med romesco tomat sovs ( 4 stk pr person. indeholder gluten)

Bulgursalat med blomkål og persille rødløg zukini peberfrugter krydderurte dressing

Tomat mozzarella salat med rucola rødløg kraftig basilikums olie

Agurk concasse med frisse salat ærter mynte hvidvins eddike dressing

Salvie bagt gulerødder med ristet mandel flager rød mizuna

Husets grønne indslag med lime/appelsin marineret rødkål og granatæbler samt sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

HVID BROWNIE MED LAKRIDS i muffinsform
Allergener: æg, gluten, laktose (smør, mælkepulver), nødder (mandler)

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer: quinoa, bønner, ærtet, sennep , linser , græskar med romesco tomat sovs (gluten fri)

Rediger menu