2. oktober 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Spoleben (1 stk pr person) marineret i citron, persille, brændnælde ale og forårsløg
Kartoffelsalat vendt i lækker cremet dressing på græsk yougurt, mayo og søde agurker. Garneret med spring løg og purløg
Salat med limebagte rødbeder, bolsjebeder, gulerødder og napolitan. Garneret med hvid sesam, granatæble og karse
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/veganer:
Hvidbønner Moss med karry , grillet rødbeder , søde kartofler , dampede knold selleri , mandler , springløg sennep dressing på toppen
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Spoleben (1 stk pr person) marineret i citron, persille, brændnælde ale og forårsløg
Kartoffelsalat vendt i lækker cremet dressing på græsk yougurt, mayo og søde agurker. Garneret med spring løg og purløg
Salat med limebagte rødbeder, bolsjebeder, gulerødder og feldsalat. Garneret med blå birkes og karse
Kogte hvedekerner vendt med blommer, druer, savoykål og frisk estragon. Maskeret med olie/eddike dressing
Husets grønne indslag med pimenter og grønne asparges
Dagens friskbagte øko. baguette
Vegetar/veganer:
Hvidbønner Moss med karry , grillet rødbeder , søde kartofler , dampede knold selleri , mandler , springløg sennep dressing på toppen
Rediger menu