2. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spoleben (1 stk pr person) marineret i citron, persille, brændnælde ale og forårsløg

Kartoffelsalat vendt i lækker cremet dressing på græsk yougurt, mayo og søde agurker. Garneret med spring løg og purløg

Salat med limebagte rødbeder, bolsjebeder, gulerødder og napolitan. Garneret med hvid sesam, granatæble og karse

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/veganer:

Hvidbønner Moss med karry , grillet rødbeder , søde kartofler , dampede knold selleri , mandler , springløg sennep dressing på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Spoleben (1 stk pr person) marineret i citron, persille, brændnælde ale og forårsløg

Kartoffelsalat vendt i lækker cremet dressing på græsk yougurt, mayo og søde agurker. Garneret med spring løg og purløg

Salat med limebagte rødbeder, bolsjebeder, gulerødder og feldsalat. Garneret med blå birkes og karse

Kogte hvedekerner vendt med blommer, druer, savoykål og frisk estragon. Maskeret med olie/eddike dressing

Husets grønne indslag med pimenter og grønne asparges

Dagens friskbagte øko. baguette

Vegetar/veganer:

Hvidbønner Moss med karry , grillet rødbeder , søde kartofler , dampede knold selleri , mandler , springløg sennep dressing på toppen

Rediger menu