2. juli 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spoleben af gris (1 stk per person) marineret med friske urter, citrusfrugt, hoisin og chili. Toppet med forårsløg

Kold kartoffelsalat i lækker cremet dressing af græsk yougurt, salatmayonnaise, urter og purløg (indeholder laktose)

Salat med let dampet broccoli, frisk ananas, miksede sprøde salater og pecan nødder. Vendt i lækker dressing lavet på limejuice og toppet med blåbær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: Fyldte portobello med kartofler,  majs, bønner, haricot verts, løg, tomater, sødekartofler, feta, romanesco og purløg på toppen

Vegan: fyldte portobello med kartofler , majs , bønner, haricot , løg, tomat , sødekartofler , romanesco og purløg på toppen _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Spoleben af gris (1 stk per person) marineret med friske urter, citrusfrugt, hoisin og chili. Toppet med forårsløg

Kold kartoffelsalat i lækker cremet dressing af græsk yougurt, salatmayonnaise, urter og purløg (indeholder laktose)

Salat med let dampet broccoli, sherrytomater og miksede sprøde salater. Vendt i lækker dressing lavet på limejuice og toppet med pecan nødder

Lækker vandmelon anrettet med sprøde salater, ærter og blåbær

Kogte hvedekerner vendt med gulerødder, savoykål, hjertesalat og rødløg. Anrettet med babyspinat og toppet med frisk kørvel

Husets grønne salat med to slags squash i julienne garneret med syltede tyttebær

Vegetar/Vegan

Vegetar: Fyldte portobello med kartofler,  majs, bønner, haricot verts, løg, tomater, sødekartofler, feta, romanesco og purløg på toppen

Vegan: fyldte portobello med kartofler , majs , bønner, haricot , løg, tomat , sødekartofler , romanesco og purløg på toppen

Rediger menu