10. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Indisk butterchicken lavet med løg, ingefær, fløde, cashew nødder, smør, tomat og masser af krydderier (laktose). Toppet med friske krydderurter

Hertil serveres:

Dampet jasminris med sesam

Miksede salater vendt med kikærter, tomater, kogte kartofler i tern  og løg i lækker tamarind dressing og toppet med kokos flager og granatæbler

Øko. Ølands let maltet boller (gluten)

Vegetar: Indisk butter veggie gryde med kikærter, spinat, løg, gulerødder, ærter, tomat, ingefær, fløde og feta serveret med dampede jasminris toppet med forårsløg

Vegansk: Indisk butter veggie gryde med kikærter, spinat, løg, gulerødder, ærter, tomat, ingefær, vegansk fløde serveret med dampede jasminris toppet med forårsløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Indisk butterchicken lavet med løg, ingefær, fløde, cashew nødder, smør, tomat og masser af krydderier (laktose). Toppet med friske krydderurter

Hertil serveres:

Dampet jasminris med springløg

Romaine salat vendt med kikærter, tomater og rødløg i lækker tamarind dressing toppet med kokosflager og granatæbler

Raita levet med agurker, kogte kartofler i tern, spidskål og græsk yoghurt vendt med mynte og spidskommen (laktose)

Karry grillet blomkål anrettet på bionda og toppet med brøndkarse og sort sesam

Huset grønne indslag med melon og ananas

Øko. Ølands let maltet brød  (gluten)

Vegetar: Indisk butter veggie gryde med kikærter, spinat, løg, gulerødder, ærter, tomat, ingefær, fløde og feta serveret med dampede jasminris toppet med forårsløg

Vegansk: Indisk butter veggie gryde med kikærter, spinat, løg, gulerødder, ærter, tomat, ingefær, vegansk fløde serveret med dampede jasminris toppet med forårsløg

Rediger menu