8. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Dansk kylling i karry lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose). Toppet med forårsløg

Hertil serveres:

Jasminris toppet med ristet peanuts (indeholder nødder)

Miksede salater med sherrytomater, bambino mozzarella og rødløg. Vendt i lækker basilikum pesto og toppet med frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Indisk gryde med kikærter, feta, spinat, gulerødder, løg, ærter, ingefær, hvidløg og kokosmælk. Toppet med cashew nødder og serveret med jasminris toppet med peanuts

Vegan: Indisk gryde med kikærter, spinat, gulerødder, løg, ærter, ingefær, hvidløg og kokosmælk. Toppet med cashew nødder og serveret med jasminris toppet med peanuts

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Dansk kylling i karry lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose). Toppet med forårsløg

Hertil serveres:

Jasminris toppet med ristet peanuts (indeholder nødder)

Salat med kinakål, agurk, rødløg og romaine salat. Maskeret med lækker marinade med sød chili sauce og sesam

Cous cous salat med peberfrugter, majs og squash anrettet med rucola og toppet med cashewnødder

Grillet kartofler med edamame bønner, asparges, sherrytomater og haricot verts. Anrettet på babyspinat og toppet med persille

Huset grønne indslag med honning meloner og kokosflager

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Indisk gryde med kikærter, feta, spinat, gulerødder, løg, ærter, ingefær, hvidløg og kokosmælk. Toppet med cashew nødder og serveret med jasminris toppet med peanuts

Vegan: Indisk gryde med kikærter, spinat, gulerødder, løg, ærter, ingefær, hvidløg og kokosmælk. Toppet med cashew nødder og serveret med jasminris toppet med peanuts

 

 

Rediger menu