6. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Gryderet med kylling (halal) i lækker hvidvins/estragon flødesauce lavet med fløde, fond, champignon og krydderurter (laktose). Toppet med frisk persille

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med olie og krydderier

Miksede salater vendt med agurker, ananas, honning melon og romainesalat. Toppet med granatæbler og græskarkerner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Paella med ris, veganske pølser, peberfrugter, løg, ærter og gulerødder smagt til med safran og krydderier

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Gryderet med kylling (halal) i lækker hvidvins/estragon flødesauce lavet med fløde, fond, champignon og krydderurter (laktose). Toppet med frisk persille

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med olie og krydderier

Salat med fintsnittet spidskål, friske æbler og gulerødder vendt i lækker marinade af avocado, limejuice og persille. Toppet med sesam

Sherrytomater vendt med pesto af basilikum, rødløg, frisk basilikum og bambino mozzarella. Anrettet på bund af baby spinat (laktose)

Bagt blomkål anrettet med feltsalat. Toppet med cashewnødder og granatæbler (nødder)

Husets grønne indslag med honning melon og ananas

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Paella med ris, veganske pølser, peberfrugter, løg, ærter og gulerødder smagt til med safran og krydderier

 

 

Rediger menu