27. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Kylling i grøn karry med peberfrugt, rødløg, sugar snaps, bambus, kokosmælk og rød chili. Toppet med spring løg
Løse ris med basilikum
Salat med broccoli, vandmelon og mixed salat. Maskeret med mango/havtorn dressing og toppet med ristede cashew nødder
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Grøn karry med peberfrugt, rødløg, bambus, champignon, kokosmælk, tofu, rød chili og spring løg på toppen
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Kylling i grøn karry med peberfrugt, rødløg, sugar snaps, bambus, kokosmælk og rød chili. Toppet med spring løg
Løse ris med basilikum
Salat med broccoli og mixed salat. Maskeret med mango/havtorn dressing og toppet med ristede cashew nødder
Vandmelon salat med med lolla rossa og thai basilikum
Grillet squash vend i karry/lime olie. Anrettet med rucola og sesam
Husets grønne indslag med kinaradiser og friske agurker
Dagens friskbagte Emmer flute (indeholder græskarkerner)
Vegetar/Vegan
Grøn karry med peberfrugt, rødløg, bambus, champignon, kokosmælk, tofu, rød chili og spring løg på toppen
Rediger menu