27. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kylling i grøn karry med peberfrugt, rødløg, sugar snaps, bambus, kokosmælk og rød chili. Toppet med spring løg

Løse ris med basilikum

Salat med broccoli, vandmelon og mixed salat. Maskeret med mango/havtorn dressing og toppet med ristede cashew nødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/vegan:

Grøn karry med peberfrugt, rødløg, bambus, champignon, kokosmælk, tofu, rød chili og spring løg på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Kylling i grøn karry med peberfrugt, rødløg, sugar snaps, bambus, kokosmælk og rød chili. Toppet med spring løg

Løse ris med basilikum

Salat med broccoli og mixed salat. Maskeret med mango/havtorn dressing og toppet med ristede cashew nødder

Vandmelon salat med med lolla rossa og thai basilikum

Grillet squash vend i karry/lime olie. Anrettet med rucola og sesam

Husets grønne indslag med kinaradiser og friske agurker

Dagens friskbagte Emmer flute (indeholder græskarkerner)

Vegetar/Vegan

Grøn karry med peberfrugt, rødløg, bambus, champignon, kokosmælk, tofu, rød chili og spring løg på toppen

 

 

Rediger menu