26. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtids braiseret svinekæber (2 stk per person) i egen rødvinsauce lavet på demi glace af årstidens friske grøntsager, porre, timian og løg (gluten/laktosefri)

Kartoffelmos med salt, peber og mælk (indeholder laktose)

Salat med grillede blomkål i senneps/hvidvins eddike vendt med sherrytomater, tranebær, mixed salat, mandler og karse

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Edamame bønner stegt med rød spids kål , kina kål, snitbønner , kina radiser, springløg , teriyaki sovs og sesam frø på toppen

Sovs til kød : rødvin sovs; timian, løg, porre, demi glace( gluten – laktose fri )

 

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Langtids braiseret svinekæber (2 stk per person) i egen rødvinsauce lavet på demi glace af årstidens friske grøntsager, porre, timian og løg (gluten/laktosefri)

Kartoffelmos med salt, peber og mælk (indeholder laktose)

Salat med grillede blomkål i senneps/hvidvins eddike vendt med babyspinat, mandler og toppet med karse

Agurker, edamame bønner, sherrytomater og hjertesalat. Marineret i lækker citrus marinade og toppet med radiser og rødløg

Salat med æbler rød/hvid spidskål marineret med lime dressing med tranebær og frisk mynte på toppen

Husets grønne indslag med pimenter (peberfrugter)

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Edamame bønner stegt med rød spids kål , kina kål, snitbønner , kina radiser, springløg , teriyaki sovs og sesam frø på toppen

Rediger menu