26. oktober 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Langtids braiseret svinekæber (2 stk per person) i egen rødvinsauce lavet på demi glace af årstidens friske grøntsager, porre, timian og løg (gluten/laktosefri)
Kartoffelmos med salt, peber og mælk (indeholder laktose)
Salat med grillede blomkål i senneps/hvidvins eddike vendt med sherrytomater, tranebær, mixed salat, mandler og karse
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Edamame bønner stegt med rød spids kål , kina kål, snitbønner , kina radiser, springløg , teriyaki sovs og sesam frø på toppen
Sovs til kød : rødvin sovs; timian, løg, porre, demi glace( gluten – laktose fri )
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Langtids braiseret svinekæber (2 stk per person) i egen rødvinsauce lavet på demi glace af årstidens friske grøntsager, porre, timian og løg (gluten/laktosefri)
Kartoffelmos med salt, peber og mælk (indeholder laktose)
Salat med grillede blomkål i senneps/hvidvins eddike vendt med babyspinat, mandler og toppet med karse
Agurker, edamame bønner, sherrytomater og hjertesalat. Marineret i lækker citrus marinade og toppet med radiser og rødløg
Salat med æbler rød/hvid spidskål marineret med lime dressing med tranebær og frisk mynte på toppen
Husets grønne indslag med pimenter (peberfrugter)
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Edamame bønner stegt med rød spids kål , kina kål, snitbønner , kina radiser, springløg , teriyaki sovs og sesam frø på toppen
Rediger menu