22. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Indisk butterchicken lavet med løg, ingefær, fløde, cashew nødder, smør, tomat og masser af krydderier (laktose). Toppet med friske koriander

Hertil serveres:

Dampet jasminris med ristede jordnødder

Miksede salater med sherrytomater, bambino mozzarella, basilikum pesto og rødløg. Toppet med frisk basilikum (laktose)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Butterchicken vegetar/vegansk lavet med pulled soyakød, kikærter, gulerødder, løg. tomater og ingefær. Serveret med dampede jasmin ris toppet med ristede peanuts

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Indisk butterchicken lavet med løg, ingefær, fløde, cashew nødder, smør, tomat og masser af krydderier (indeholder laktose). Toppet med friske koriander

Hertil serveres:

Dampet jasminris med ristede jordnødder

Salat med fintsnittet rødkål, peberfrugter, hakket grønkål og gulerødder. Vendt i limejuice/sesamolie dressing og toppet med sesamfrø

Bagte gulerødder og porre vendt med majs. Anrettet på feltsalat og toppet med kokosflager

Raita lavet med agurker, løg og spidskål. Vendt i lækker dressing af græsk yogurt, spidskommen, hvidløg og frisk mynte

Huset grønne indslag med edamamebønner

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Butterchicken vegetar/vegansk lavet med pulled soyakød, kikærter, gulerødder, løg. tomater og ingefær. Serveret med dampede jasmin ris toppet med ristede peanuts

 

Rediger menu