22. februar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Kylling tandori med sauce lavet på ingefær, hvidløg, kokosmælk, cayennepeber og spidskommen. Pyntet med fintsnittet purløg
Løse ris med kommenfrø
Salat lavet med sherry tomater, kikærter, kogte kartofler, ananas, rødløg og granatæbler vendt i lækker lime dressing og mixede salater
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar: Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, yoghurt og purløg
Vegan: Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, kokosmælk og purløg
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Kylling tandori (2 stk pr person) med sauce lavet på ingefær, hvidløg, kokosmælk, cayennepeber og spidskommen. Pyntet med fintsnittet purløg
Løse ris med kommenfrø
Salat lavet med sherry tomater, kikærter og granatæbler vendt i lækker lime dressing og hjertesalat
Ananas i tern anrettet med granatæbler og lola rosa. Garneret med kokosflager
Raita lavet på græsk yoghurt, agurker, spidskål, kogte kartofler og løg. Pyntet med frisk mynte
Husets grønne indslag med rå marinerer rødkål og gulerødder. Toppet med sesam
Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette
Vegetar: Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, yoghurt og purløg
Vegan: Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, kokosmælk og purløg