22. februar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kylling tandori med sauce lavet på ingefær, hvidløg, kokosmælk, cayennepeber og spidskommen. Pyntet med fintsnittet purløg

Løse ris med kommenfrø

Salat lavet med sherry tomater, kikærter,  kogte kartofler,  ananas, rødløg og granatæbler vendt i lækker lime dressing og mixede salater

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar: Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, yoghurt og purløg

Vegan:
 Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, kokosmælk og purløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Kylling tandori (2 stk pr person) med sauce lavet på ingefær, hvidløg, kokosmælk, cayennepeber og spidskommen. Pyntet med fintsnittet purløg

Løse ris med kommenfrø

Salat lavet med sherry tomater, kikærter og granatæbler vendt i lækker lime dressing og hjertesalat

Ananas i tern anrettet med granatæbler og lola rosa. Garneret med kokosflager

Raita lavet på græsk yoghurt, agurker, spidskål, kogte kartofler og løg. Pyntet med frisk mynte

Husets grønne indslag med rå marinerer rødkål og gulerødder. Toppet med sesam

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette

Vegetar: Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, yoghurt og purløg

Vegan:
 Tandoorigryde lavet med snitbønner, peberfrugter, hokkaido, kartofler, kikærter, kokosmælk og purløg

 

Rediger menu