21. december 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kylling paneret med pango serveret i tomatsauce og garneret med revet ost og basilikum olie

Risoni vendt men krydderurteolie

Salat med gule sherrytomater og agurker. Anrettet med napolitan, syltede tranebær, ristede valnødder, peberfrugter og frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan: Thai gryde: tofu , mange tout , rødløg , peberfrugt , bambu , kokosmælk , cashewnødder , lime blade

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Kylling paneret med pango serveret i tomatsauce og garneret med revet ost og basilikum olie

Risoni vendt men krydderurteolie

Salat med gule sherrytomater og agurker. Anrettet med napolitan, syltede tranebær, ristede valnødder og frisk basilikum

Grillede søde kartofler med mixed salat og græskarkerner og frisk persille

Quinoa salat me peberfrugter, hakket grønkål og radiser. Maskeret med vineddike og pyntet med frisk estragon

Husets grønne indslag med to slags spidskål

Dagens friskbagte øko. brød med durum og surdej

Vegetar/vegan: Thai gryde: tofu , mange tout , rødløg , peberfrugt , bambu , kokosmælk , cashewnødder , lime blade

Rediger menu