20. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Græsk moussaka med lammekød, aubergine og kartoffel i nedkogt tomatsauce med urter. Herefter gratineret med yoghurt/flødeost creme (laktose)

Salat med agurk, tomat, oliven med sten, fetaost og rødløg. Vendt med mixed salat og marinade på hvidløg, rødvin, oregano og olivenolie

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan:

Veggie moussaka med soya kød (vegetar/vegan) med massere af grønne sager og hvidløg.  Gratineret med vegans ost

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Græsk moussaka med lammekød, aubergine og kartoffel i nedkogt tomatsauce med urter. Herefter gratineret med yoghurt/flødeost creme (laktose)

Salat med agurk, tomat, oliven med sten, fetaost og rødløg. Vendt med mixed salat og marinade på hvidløg, rødvin, oregano og olivenoli

Kikærtesalat med hakket grønkål, peberfrugt og frisk persille. På toppen rucola og dressing lavet med spidskommen og citron.

Vandmelon pyntet med græskarkerner og frisk mynte

Husets grønne indslag med grillede champignoner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar/Vegan:

Veggie moussaka med soya kød (vegetar/vegan) med massere af grønne sager og hvidløg. Gratineret med vegans ost

 

 

Rediger menu