18. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pesto stegt unghanebryst med masser af urter samt oliven olie (1 stk. pr person)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med paprika, krydderier og olie

Miksede salater vendt med sherrytomater, bambino mozzarella, rødløg og frisk basilikum. Maskeret med pesto med nødder (nøddeallergi, (laktose))

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Indisk grøntsags patties lavet med majs, ærter og gulerødder. Serveret med græsk yougurt vendt med frisk mynte hertil små stegte kartofler vendt med paprika, krydderier og olie

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Pesto stegt unghanebryst med masser af urter samt oliven olie (1 stk. pr person)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med paprika, krydderier og olie

Miksede salater vendt med sherrytomater, parmesan, rødløg og frisk basilikum. Maskeret med pesto med nødder (nøddeallergi, (laktose))

Salat med hjertesalat, grønne ærter, agurker og ananas. Vendt med citronsaft dressing og toppet med pinjekerner og friskhakket purløg (nøddeallergi)

Grillede auberginer vendt med oliven og feltsalat. Toppet med citron verbena og ristede græskarkerner

Huset grønne indslag med røde og orange peberfrugter

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Indisk grøntsags patties lavet med majs, ærter og gulerødder. Serveret med græsk yougurt vendt med frisk mynte hertil små stegte kartofler vendt med paprika, krydderier og olie

Rediger menu