15. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Mørbrad a la creme lavet med mager svinemørbrad, ristet svampe og løg (laktose og gluten )

Hertil serveres:

Små kartofler stegt med olie, krydderier og paprika

Miksede salater med quinoa, grillet blomkål, bambino mozzarella, knoldselleri og edamame bønner. Toppet med frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: A la creme lavet med soyafløde, grøntfond, rødløg, hvidkål, kidneybønner, squash og peberfrugter. Toppet med hakket persille

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Mørbrad a la creme lavet med mager svinemørbrad, ristet svampe og løg (laktose og gluten )

Hertil serveres:

Små kartofler stegt med olie, krydderier og paprika

Salat med grillet blomkål, majs og edamame bønner. Anrettet på babyspinat og toppet med frisk persille

Rødkålssalat med friske æbler i lækker marinade af limejuice og olivenolie. Toppet med kokosflager

Agurker vendt med squash, peberfrugter, hakket grønkål og bambino mozzarella anrettet på feltsalat

Huset grønne indslag med edamame bønner

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: A la creme lavet med soyafløde, grøntfond, rødløg, hvidkål, kidneybønner, squash og peberfrugter. Toppet med frisk persille

 

 

Rediger menu