13. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Teriyaki kylling med grillede peberfrugter, marineret haricot verts og springløg. Toppet med sesamfrø

Løse ris toppet med basilikum

Salat af soya/lime bagte squash anrettet på rucola med sherrytomater og saltede peanuts

Øko. Ølands hvedeboller

Vegetar/vegan:

Forårsruller og teriyaki marineret haricot verts, grillede peberfrugter og springløg


Denne menu er til jer der får buffet 

Teriyaki kylling med grillede peberfrugter, marineret haricot verts og springløg. Toppet med sesamfrø

Løse ris toppet med basilikum

Salat af soya/lime bagte squash anrettet på rucola med sherrytomater og saltede peanuts

Rå marineret blomkål i chili/lime med peberfrugter og azuki. Toppet med frisk persille

Vandmeloner og mango. Toppet med frisk mynte

Husets grønne råkost salat lavet på gulerødder og hvidkål. Toppet med sesam og maskeret med orange juice

Øko. Ølands hvedeboller

Vegetar/vegan:

Forårsruller og teriyaki marineret haricot verts, grillede peberfrugter og springløg

 

 

Rediger menu