11. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pakistansk kylling jalfrezi lynstegt kylling og grøntsager i krydderet tomat sauce med friske urter (gluten/laktosefri)

Hertil serveres:

Lækre dampede jasmin ris toppet med kommen frø

Miksede salater med edama bønner, agurker, ananas, blommer og haricot verts. Maskeret med sesam/citronsaft dressing og toppet med frisk mynte

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/vegan: Jalfrezi vegansk/vegetarisk med haricot verts, gul peber, tomater og tofu. Toppet med sorte oliven og grøn chili

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Pakistansk kylling jalfrezi lynstegt kylling og grøntsager i krydderet tomat sauce med friske urter (gluten/laktosefri)

Hertil serveres:

Lækre dampede jasmin ris toppet med kommen frø

Rocula salat vendt med agurker, ananas, fintsnittet hvidkål og frisk mynte. Maskeret med citronsaft dressing

Squash bagt med karry herefter vendt med babyspinat og toppet med cashew nødder og frisk persille

Salat med kogte kikærter, azuki bønner, sherrytomater, rødløg og hjertesalat. Pyntet med frisk basilikum, kokosflager og maskeret med olie/eddike dressing

Huset grønne indslag med pimenter (peberfrugter)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/vegan: Jalfrezi vegansk/vegetarisk med haricot verts, gul peber, tomater og tofu. Toppet med sorte oliven og grøn chili

 

Rediger menu