13. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Dansk kylling i karry (halal) lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder laktose). Toppet med Mandelflager

Hertil serveres:

Jasminris toppet med persille

Miksede salater vendt med kinakål og gulerødder i sesamolie/limejuice marinade. Toppet med appelsiner og jordnødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Indisk gryde med spinat, ærter, kokosmælk, løg, linser, peberfrugter, ingefær og cashewnødder på toppen serveret med jasmin ris _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Dansk kylling (halal) i karry lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder laktose). Toppet med mandelflager

Hertil serveres:

Jasminris toppet med persille

Salat med miksede salater vendt med kinakål og gulerødder i sesamolie/limejuice marinade. Toppet med appelsiner og jordnødder

Squash vendt med agurker, edamame bønner og feta ost. Anrettet på babyspinat og toppet med frisk persille

Kinaradiser vendt med rødløg, sød chilisauce og sesam. Toppet med mynte og rucola

Husets grønne indslag med pimenter

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Indisk gryde med spinat, ærter, kokosmælk, løg, linser, peberfrugter, ingefær og cashewnødder på toppen serveret med jasmin ris

 

 

Rediger menu