3. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med løg, karry, kokosmælk og mælk. Kødboller lavet med mager svinekød (indeholder gluten og laktose)

Hertil serveres:

Jasminris toppet med ristede jordnødder

Chutney med mango, ananas og friske æbler

Miksede salater vendt med sherrytomater, agurker, rødløg, edamamebønner og ananas. Toppet med frisk persille og ristede mandler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller (gluten)

Vegetar/Vegan: Veggie deller med karrysauce lavet på kokosmælk hertil jasminris toppet med ristede jordnødder

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Boller (5 stk per person) i karry lavet med løg, karry, kokosmælk og mælk. Kødboller lavet med mager svinekød (indeholder gluten og laktose)

Hertil serveres:

Jasminris toppet med ristede jordnødder

Chutney med mango, ananas og friske æbler

Miksede salater vendt med sherrytomater, agurker, rødløg, edamamebønner og ananas. Toppet med frisk persille og ristede pinjekerner

Coleslaw med hvidkål, gulerødder og lækker dressing. Toppet med tyttebær og sesamfrø og anrettet med rucolasalat

Salat med quinoa, peberfrugter og radiser. Toppet med frisk persille

Huset grønne indslag med revet rødbeder

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Veggie deller med karrysauce lavet på kokosmælk hertil jasminris toppet med ristede jordnødder

 

Rediger menu