9. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Mørbrad a la creme lavet med mager svinemørbrad og ristet svampe og løg (indeholder laktose og gluten )

Ristet små kartofler med oliven olie

Citron bagte blomkål med gurkemeje syltede tranebær spinat fennikel skud

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar Quiche: peberfrugt, rødløg, cheddar , fløde , æg . Med ærter Moss og vegan pølser

Vegan quiche: peberfrugt, rødløg, tofu , vegan fløde. Med ærter Moss og vegan pølser
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Mørbrad a la creme lavet med mager svinemørbrad og ristet svampe og løg (indeholder laktose og gluten )

Ristet små kartofler med oliven olie

Citron bagte blomkål med gurkemeje syltede tranebær spinat fennikel skud

Spidskål og agurk med feta frisk basilikum olie eddike dressing
Toppet med granatæbler

Gulerødder med ærter grønkål limedressing samt frisk purløg

Husets grønne indslag med peberfrugter

Dagens friskbagte øko. Brød på surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Vegetar Quiche: peberfrugt, rødløg, cheddar , fløde , æg . Med ærter Mos og vegan pølser

Vegan quiche: peberfrugt, rødløg, tofu , vegan fløde. Med ærter Mos og vegan pølser

Rediger menu