10. august 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Braiseret kalvesteg med tomatsauce lavet på friske tomater, løg, friske urter og krydderier. Maskeret med basilikum olie og parmesan

Hertil serveres:

Små sommerkartofler stegt med krydderurteolie og krydderier

Salat med bagte rodfrugter, gulerødder, knoldselleri og rødbeder som er vendt med miksede salater, æbler, salvie og hasselnødder. Maskeret med ahorn sirupsdressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Vegetarbøffer lavet med kikærter, løg, ærter, rødbeder og hvidløg anrettet i lækker tomatsauce og toppet med mozzarella

Vegan: Veganske bøffer lavet med kikærter, løg, ærter, rødbeder og hvidløg anrettet i lækker tomatsauce og toppet med vegansk ost

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Braiseret kalvesteg med tomatsauce lavet på friske tomater, løg, friske urter og krydderier. Maskeret med basilikum olie og parmesan

Hertil serveres:

Små sommerkartofler stegt med krydderurteolie og krydderier

Salat med bagte rodfrugter, gulerødder, knoldselleri som er vendt med mizuna, salvie og solsikkekerner. Maskeret med ahorn sirupsdressing

Quinoa vendt med peberfrugter, rødløg, radiser og avocado. Toppet med lime dressing og frisk estragon

Rødkålsalat med æbler, appelsiner, frisk mynte og appelsine juice dressing. Toppet med pinjekerner

Husets grønne salat med dampet broccoli

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Vegetarbøffer lavet med kikærter, løg, ærter, rødbeder og hvidløg anrettet i lækker tomatsauce og toppet med mozzarella

Vegan: Veganske bøffer lavet med kikærter, løg, ærter, rødbeder og hvidløg anrettet i lækker tomatsauce og toppet med vegansk ost

 

Rediger menu