9. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Beef bourguignon lavet med magert okseinderlår, perleløg, svampe, løg i nedkogt rødvins sky sauce toppet med persille (indeholder gluten )

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos med mælk , fløde og smør (laktose)

Miksede salater med fintsnittet rødkål med friske æbler. Maskeret med dressing af olivenolie og limejuice og toppet med frisk persille og cashewnødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Bourguignon lavet med champignoner, perleløg, gulerødder, hvidløg, tomater, rosmrin, porre og hvide bønner. Serveret med lækker luftug kartoffelmos

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Beef bourguignon lavet med magert okseinderlår, perleløg, svampe, løg i nedkogt rødvins sky sauce toppet med persille (indeholder gluten )

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos med mælk , fløde og smør (laktose)

Salat med dampet broccoli, ananas og mikset salat toppet med tyttebær. Vendt i dressing af olivenolie og ananas/limejuice

Sherry tomater anrette med baby spinat, bambino mozzarella, rødløg og frisk basilikum. Maskeret med pesto af basilikum

Quinoa salat med peberfrugter og hakket grønkål. Maskeret med lækker dijon dressing og toppet med frisk persille

Huset grønne indslag med edamame bønner

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Bourguignon lavet med champignoner, perleløg, gulerødder, hvidløg, tomater, rosmrin, porre og hvide bønner. Serveret med lækker luftug kartoffelmos

 

 

Rediger menu