8. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Dansk kylling i karry lavet med løg mælk kokosmælk ristet karry plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)

Ris med basilikum

Karry ristet blomkål med spinat edamame bønner kørvel toppet med cherry tomater

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Indisk gryde: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt , spinat, karry kokosmælk , kartofler , feta

Vegan: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt, spinat , karry kokosmælk , kartofler

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Dansk kylling i karry lavet med løg mælk kokosmælk ristet karry plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)

Ris med basilikum

Karry ristet blomkål med spinat edamame bønner kørvel

Chutney mango/æble med mynte og ingefær samt ristet nigella frø

Husets grønne indslag med cherry tomater og kokosflager

Bagt squash med citron og græskarkerner samt bionda frisk persille

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Indisk gryde: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt , spinat, karry kokosmælk , kartofler , feta

Vegan: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt, spinat , karry kokosmælk , kartofler

Rediger menu