8. februar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Dansk kylling i karry lavet med løg mælk kokosmælk ristet karry plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)
Ris med basilikum
Karry ristet blomkål med spinat edamame bønner kørvel toppet med cherry tomater
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Indisk gryde: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt , spinat, karry kokosmælk , kartofler , feta
Vegan: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt, spinat , karry kokosmælk , kartofler
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Dansk kylling i karry lavet med løg mælk kokosmælk ristet karry plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)
Ris med basilikum
Karry ristet blomkål med spinat edamame bønner kørvel
Chutney mango/æble med mynte og ingefær samt ristet nigella frø
Husets grønne indslag med cherry tomater og kokosflager
Bagt squash med citron og græskarkerner samt bionda frisk persille
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Indisk gryde: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt , spinat, karry kokosmælk , kartofler , feta
Vegan: kikærter, løg, tomat, gulerødder , peberfrugt, spinat , karry kokosmælk , kartofler
Rediger menu