9. februar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Torskehaler med grahamsmel og sauce med frisk dild, fløde og fond (indeholder laktose og gluten)

Små stegte kartofler med krydderurte olie

Salat med rosmarin grillede gule og røde bolsjebeder, vendt med hakket grønkål og mixed salat. Toppet med ristede solsikkekerner, tern af peberfrugter og frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/Vegansk Thai gryde lavet med tofu , kokosmælk, peberfrugt, mangetout, mini majs, bambusskud, rødløg og thai basilikum. Toppet med cashewnødder

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Torskehaler (2-3 stk per person) med grahamsmel og sauce med frisk dild, fløde og fond (indeholder laktose og gluten)

Små stegte kartofler med krydderurte olie

Salat med rosmarin grillede gule og røde bolsjebeder, vendt med hakket grønkål og mixed salat. Toppet med frisk persille

Grillede peberfrugter anrettet på sprød mizuna og toppet med ristede solsikkekerner og frisk kørvel

Kyllingesalat med knoldselleri, gulerødder, spidskål og hjertesalat marineret i rød pesto og toppet med springløg og purløg

Husets grønne indslag med agurker og oliven

Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette

Vegetar/Vegansk Thai gryde lavet med tofu , kokosmælk, peberfrugt, mangetout, mini majs, bambusskud, rødløg og thai basilikum. Toppet med cashewnødder

Rediger menu