9. februar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Torskehaler med grahamsmel og sauce med frisk dild, fløde og fond (indeholder laktose og gluten)
Små stegte kartofler med krydderurte olie
Salat med rosmarin grillede gule og røde bolsjebeder, vendt med hakket grønkål og mixed salat. Toppet med ristede solsikkekerner, tern af peberfrugter og frisk persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegansk Thai gryde lavet med tofu , kokosmælk, peberfrugt, mangetout, mini majs, bambusskud, rødløg og thai basilikum. Toppet med cashewnødder
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Torskehaler (2-3 stk per person) med grahamsmel og sauce med frisk dild, fløde og fond (indeholder laktose og gluten)
Små stegte kartofler med krydderurte olie
Salat med rosmarin grillede gule og røde bolsjebeder, vendt med hakket grønkål og mixed salat. Toppet med frisk persille
Grillede peberfrugter anrettet på sprød mizuna og toppet med ristede solsikkekerner og frisk kørvel
Kyllingesalat med knoldselleri, gulerødder, spidskål og hjertesalat marineret i rød pesto og toppet med springløg og purløg
Husets grønne indslag med agurker og oliven
Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette
Vegetar/Vegansk Thai gryde lavet med tofu , kokosmælk, peberfrugt, mangetout, mini majs, bambusskud, rødløg og thai basilikum. Toppet med cashewnødder
Rediger menu