7. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tigerrejer serveret med sukkerærter hjertesalat sesam grillet peber samt hoisin lime dressing

Glasnudelsalat med savoykål og bønnespire gulerod vendt med ingefær soya dressing toppet med cashew nødder

Vandmelonsalat med thai basilikum og mango/ananas baby spinat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Bagte portobello , porre, peberfrugt, haricots, søde kartoffel med hoisin dressing og mandler – pistache nødder på toppen

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Tigerrejer serveret med sukkerærter hjertesalat sesam grillet peber samt hoisin lime dressing

Glasnudelsalat med savoykål og bønnespire gulerod vendt med ingefær soya dressing toppet med cashew nødder

Karry/lime bagte aubergine med sugar snaps og ærteskud mizuna kørvel

kyllingsalat med fennikel og chili æble eddike dressing sorte sennepskorn

Cherry tomater med chunky basilikums olie kokosmel mango frisk basilikum

Husets grønne indslag med broccoli simonekål frisk daikon nigela frø

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

Vegetar/vegan:
Bagte portobello , porre, peberfrugt, haricots, søde kartoffel med hoisin dressing og mandler – pistache nødder på toppen

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu