7. september 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Tigerrejer serveret med sukkerærter hjertesalat sesam grillet peber samt hoisin lime dressing
Glasnudelsalat med savoykål og bønnespire gulerod vendt med ingefær soya dressing toppet med cashew nødder
Vandmelonsalat med thai basilikum og mango/ananas baby spinat
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Bagte portobello , porre, peberfrugt, haricots, søde kartoffel med hoisin dressing og mandler – pistache nødder på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Tigerrejer serveret med sukkerærter hjertesalat sesam grillet peber samt hoisin lime dressing
Glasnudelsalat med savoykål og bønnespire gulerod vendt med ingefær soya dressing toppet med cashew nødder
Karry/lime bagte aubergine med sugar snaps og ærteskud mizuna kørvel
kyllingsalat med fennikel og chili æble eddike dressing sorte sennepskorn
Cherry tomater med chunky basilikums olie kokosmel mango frisk basilikum
Husets grønne indslag med broccoli simonekål frisk daikon nigela frø
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel
Vegetar/vegan:
Bagte portobello , porre, peberfrugt, haricots, søde kartoffel med hoisin dressing og mandler – pistache nødder på toppen
Vegetar:
Vegan: