8. december 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Gammeldags langtidsbraiseret oksesteg med rødvinssauce lavet på perleløg og alm. løg og balsamico  (indeholder gluten 1 skiver pr. person)

Kartoffelmos lavet på spisekartofler, smør og mælk (indeholder laktose)

Blomkål bagt med gurkemeje, urter og citrusdressing. Vendt med sherrytomater, ærter og mixed salat herefter toppet med frisk persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: fyldt portobello med quinoa, hummus, feta og peberfrugt hertil kartoffelmos

Vegan : fyldt portobello med quino,  hummus og peberfrugt hertil kartoffelmos

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Gammeldags langtidsbraiseret oksesteg med rødvinssauce lavet på perleløg og alm. løg og balsamico  (indeholder gluten 1 skiver pr. person)

Kartoffelmos lavet på spisekartofler, smør og mælk (indeholder laktose)

Blomkål bagt med gurkemeje, urter og citrusdressing. Vendt med  ærter og mixed salat herefter toppet med frisk persille

Sherrytomater, agurker og hjertasalat vendt i lækker avocadodressing. Pyntet med frisk basilikum

Salat med frisk anans og honning melon vendt med frisk babyspinat og frisk mynte. Toppet med granatæbler

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og kerner

Vegetar/vegan:

Vegetar: fyldt portobello med quinoa, hummus, feta og peberfrugt hertil kartoffelmos

Vegan : fyldt portobello med quino,  hummus og peberfrugt hertil kartoffelmos

 

Rediger menu