7. september 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt kyllingebryst i lækker sauce lavet med estragon, hvidvin, krydderier og fløde (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Risoni vendt i lækker krydderurteolie

Miksede salater med broccoli og sukkerærte spire. Toppet med semidried tomater og pinjekerner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar: Æggekage med spinat, porre, peberfrugter, ærter og fløde med sennepsdressing

Vegan: Forårsrulle med søde kartofler on the side hertil sennepsdressing

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt kyllingebryst i lækker sauce lavet med estragon, hvidvin, krydderier og fløde (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Risoni vendt i lækker krydderurteolie

Miksede salater med broccoli og sukkerærte spire. Toppet med semidried tomater og pinjekerner

Bagte gulerødder anrettet på egeblad salat og toppet med frisk salvie

Salat med hjertesalat vendt med let hånd med agurker, granatæbler og fetaost. Maskeret med balsamico vinaigrette

Husets grønne salat med sherrytomater og sugarsnaps

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Æggekage med spinat, porre, peberfrugter, ærter og fløde med sennepsdressing

Vegan: Forårsrulle med søde kartofler on the side hertil sennepsdressing

 

Rediger menu