7. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Fish and Chips

Torskfilet bagt i dej (3 stk pr. person)

Kartoffelbåde med salt samt peber

Sauce tartare med frisk dild, rødløg og kapers. Lavet på æggeblommer, eddike og olie

Bagte majroer vendt med ærter, æbler og frisk kørvel. Garneret med lækker senneps/hvidvinsdressing

Øko. Ølands boller med rugmel

Vegetar/vegan:

Grillet halloumi, mini veggie deller og marineret jack fruith garneret med pesto som er uden nødder og ost


Denne menu er til jer der får buffet 

Fish and Chips

Torskfilet bagt i dej (3 stk pr. person)

Kartoffelbåde med salt samt peber

Sauce tartare med frisk dild, rødløg og kapers. Lavet på æggeblommer, eddike og olie

Kyllingesalat med hvidkål, peberfrugt og persille. Vendt i lækker citrusmarinade

Bagte majroer vendt med ærter, napolitan og frisk kørvel. Maskeret med sennepsdressing

Fennikel/æblesalat med orangejuice

Husets grønne indslag med broccoli og sherrytomater

Øko. Durum brød med rugmel

Vegetar/vegan:

Grillet halloumi, mini veggie deller og marineret jack fruith garneret med pesto som er uden nødder og ost

Rediger menu