7. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pulled pork (gris) lavet af langtids braiseret nakkekam i lækker marinade af urter og krydderier. Toppet med rødløg, sherrytomater og frisk persille

Hertil serveres:

Perle cous cous salat lavet med agurker, persille, peberfrugter og rødløg. Vendt i lækker dressing af vineddike, basilikum, oregano, olie og krydderier

Miksede salater vendt med peberfrugter, kidney bønner, kikærter og squash. Toppet med persille og cashew nødder (nødde allergi)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Pulled vegansk soyakød med hvidkål, sherrytomater, løg, hvidløg og krydderier hertil perle cous cous salat med masser af grønt

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Pulled pork (gris) lavet af langtids braiseret nakkekam i lækker marinade af urter og krydderier. Toppet med rødløg, sherrytomater og frisk persille

Hertil serveres:

Perle cous cous salat lavet med agurker, persille, peberfrugter og rødløg. Vendt i lækker dressing af vineddike, basilikum, oregano, olie og krydderier

Salat med fintsnittet kinakål, agurker, kidney bønner og hvide bønner. Maskeret med sesam olie og frisk persille

Salat af haricot verts, baby majs og squash. Anrettet på rucola og toppet med cashewnødder (nødde allergi)

Sherry tomater vendt med rødløg og ananas. Anrettet med romaine salat og baby spinat

Husets grønne indslag med pimenter

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Pulled vegansk soyakød med hvidkål, sherrytomater, løg, hvidløg og krydderier hertil perle cous cous salat med masser af grønt

 

 

Rediger menu