5. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Jambalaya gryde lavet med mager okseinderlår tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika

Ris med basilikum

Frisk Mozzarella med basilikums marineret tomater syltede rødløg spinat oliven med sten

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi jambalaya with linser og tofu: tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika , rødbeder

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Jambalaya gryde lavet med mager okseinderlår tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika

Ris med basilikum

Frisk Mozzarella med basilikums marineret tomater syltede rødløg spinat

Bagt butternut squash med timian rød mizuna mandler

Hvedekerner med blomkål og ærter peber persille senneps dressing frisk citron

Husets grønne indslag med agurk og radiser

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi jambalaya with linser og tofu: tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika , rødbeder

Rediger menu