5. oktober 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Jambalaya gryde lavet med mager okseinderlår tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika
Ris med basilikum
Frisk Mozzarella med basilikums marineret tomater syltede rødløg spinat oliven med sten
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi jambalaya with linser og tofu: tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika , rødbeder
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Jambalaya gryde lavet med mager okseinderlår tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika
Ris med basilikum
Frisk Mozzarella med basilikums marineret tomater syltede rødløg spinat
Bagt butternut squash med timian rød mizuna mandler
Hvedekerner med blomkål og ærter peber persille senneps dressing frisk citron
Husets grønne indslag med agurk og radiser
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Veggi jambalaya with linser og tofu: tomat, selleri , løg, peberfrugt, oregano, hvidløg, paprika , rødbeder
Rediger menu