6. april 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Dansk kylling i karry lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)
Ris med sort sesam
Salat med sherry tomater, basilikum pesto, avocado i tern og rødløg. Vendt med lækre miksede salater og toppet med kokosflager
Chutney lavet med æbler, ingefær og mango
Øko. Ølands hvedeboller eller kerne boller (gluten)
Vegetar/vegan: Samosa med mini vegetardeller af broccoli og chipotle dressing (indeholder gluten)
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Dansk kylling i karry lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)
Ris med sort sesam
Chutney lavet med æbler, ingefær og mango
Salat med sherry tomater, basilikum pesto, avocado i tern og rødløg. Vendt med lækre miksede salater
Agurker anrettet med rucula salat og pyntet med radiser, feta og limedressing
Husets grønne indslag med pimenter
Dagens friskbagte økologiske brød
Vegetar/vegan: Samosa med mini vegetardeller af broccoli og chipotle dressing (indeholder gluten)
Rediger menu