6. april 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Dansk kylling i karry lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)

Ris med sort sesam

Salat med sherry tomater, basilikum pesto,  avocado i tern og rødløg. Vendt med lækre miksede salater og toppet med kokosflager

Chutney lavet med æbler, ingefær og mango

Øko. Ølands hvedeboller eller kerne boller (gluten)

Vegetar/vegan: Samosa med mini vegetardeller af broccoli og chipotle dressing (indeholder gluten)

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Dansk kylling i karry lavet med løg, mælk, kokosmælk, ristet karry og plukket kyllingekød (indeholder gluten og laktose)

Ris med sort sesam

Chutney lavet med æbler, ingefær og mango

Salat med sherry tomater, basilikum pesto,  avocado i tern og rødløg. Vendt med lækre miksede salater

Agurker anrettet med rucula salat og pyntet med radiser, feta og limedressing

Husets grønne indslag med pimenter

Dagens friskbagte økologiske brød

Vegetar/vegan: Samosa med mini vegetardeller af broccoli og chipotle dressing (indeholder gluten)

Rediger menu