4. januar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Boller i karry lavet med ingefær og løg mælk kokosmælk på mager svinekød (5 stk. pr. person indeholder gluten og laktose )

Dampet jasmin ris

Cherry tomater med basilikums olie syltede rødløg mini mozzarella toppet med valnødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Indisk karry med kikærter, haricots, spinat, løg , kokosmælk , tomat , ingefær, hvidløg og feta

Vegan: indisk karry med kikærter, haricots, spinat, løg, tomat , kokosmælk , ingefær, hvidløg og hasselnødder

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Boller i karry lavet med ingefær og løg mælk kokosmælk på mager svinekød (6 stk. pr. person indeholder gluten og laktose )

Dampet jasmin ris

Cherry tomater med basilikums olie syltede rødløg mini mozzarella

Mango/æble chutney med mynte og ingefær

bagt squash med citronsaft toppet med valnødder og rucola

Husets grønne indslag med oliven og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Indisk karry med kikærter, haricots, spinat, løg , kokosmælk , tomat , ingefær, hvidløg og feta

Vegan: indisk karry med kikærter, haricots, spinat, løg, tomat , kokosmælk , ingefær, hvidløg og hasselnødder

Rediger menu