30. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pulled Pork med røget paprika dressing toppet med persille og friske tomater

perle kerne salat med spidskål og rødløg peber vendt med tomat dressing toppet med feta

Bagt aubergine salat med mandler sesam basilikum frisk spinat samt granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Quinoa vendt med majs og champignon , mini veggi deller af broccoli og blomkål , BBQ dressing og sylte rødløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Pulled Pork med røget paprika dressing toppet med persille og friske tomater

perle kerne salat med spidskål og rødløg peber vendt med tomat dressing toppet med feta

Bagt aubergine salat med mandler sesam basilikum frisk spinat

Blomkål med persille og hvedekerner ærter senneps dressing toppet med rød spidskål

Hjertesalat med granatæbler og frisk basilikum urter lime dressing

Husets grønne indslag med oliven med sten og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med durum

Vegetar/vegan:

Quinoa vendt med majs og champignon , mini veggi deller af broccoli og blomkål , BBQ dressing og sylte rødløg

Rediger menu