30. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Pulled Pork med røget paprika dressing toppet med persille og friske tomater
perle kerne salat med spidskål og rødløg peber vendt med tomat dressing toppet med feta
Bagt aubergine salat med mandler sesam basilikum frisk spinat samt granatæbler
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Quinoa vendt med majs og champignon , mini veggi deller af broccoli og blomkål , BBQ dressing og sylte rødløg
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Pulled Pork med røget paprika dressing toppet med persille og friske tomater
perle kerne salat med spidskål og rødløg peber vendt med tomat dressing toppet med feta
Bagt aubergine salat med mandler sesam basilikum frisk spinat
Blomkål med persille og hvedekerner ærter senneps dressing toppet med rød spidskål
Hjertesalat med granatæbler og frisk basilikum urter lime dressing
Husets grønne indslag med oliven med sten og agurk
Dagens friskbagte øko. Brød med durum
Vegetar/vegan:
Quinoa vendt med majs og champignon , mini veggi deller af broccoli og blomkål , BBQ dressing og sylte rødløg
Rediger menu