4. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Coq au Vin med kylling overlår stegt på ben med perleløg og urter maskeret med rødvinsauce lavet på løg hvidløg, timian, bacon samt jus fra kødet

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i paprika olie, salt og peber

Miksede salater vendt med hvide bønner, peberfrugter og haricots verts. I lækker dressing af æbleeddike/dijonsennep toppet med avocado og frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller med honning og surdej (gluten)

Vegetar/Vegan: Vegetar/Vegansk au vin med hvide bønner, champignon, rosmarin, perleløg og knoldselleri hertil små stegte kartofler

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Coq au Vin med kylling overlår stegt på ben med perleløg og urter maskeret med rødvinsauce lavet på løg hvidløg, timian, bacon samt jus fra kødet (2 stk. pr. person)

Hertil serveres:

Små stegte kartofler i paprika olie, salt og peber

Miksede salater vendt med hvide bønner, peberfrugter og haricots verts. I lækker dressing af æbleeddike/dijonsennep toppet med avocado og frisk estragon

Salat med sherrytomater, basilikum, parmesan og rødløg i basilikumpesto. Anrettet på babyspinat

Grillet blomkål i citrus vendt med rød mizuna salat toppet med kapers og frisk persille

Huset grønne indslag med agurker og kalamata oliven uden sten

Øko. Ølands hvedebrød med honning og surdej (gluten)

Vegetar/Vegan: Vegetar/Vegansk au vin med hvide bønner, champignon, rosmarin, perleløg og knoldselleri hertil små stegte kartofler

 

 

Rediger menu